Reinigen – Zeven

Verscheidene technologieën voor het reinigen, zeven en afscheiden voor diverse producten. Onze zeefmachines, reinigers en magneet afscheiders kunnen in vrijwel alle productielijnen worden ingebouwd. Poeth is steeds op zoek naar technologische vernieuwingen om een optimaal rendement voor onze machines te bereiken.

 

Centrifugaal zeef

Deze centrifiguale zeefmachine is een roterende zeefmachine ontworpen om deeltjes van verschillende grootte te scheiden in twee productstromen en om zwerfmateriaal en overmaatse materialen te verwijderen. De roterende zeefmachines van Poeth zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de toenemende eisen van moderne toepassingen en processen. Het machinepark, de afmetingen, functies en configuraties kunnen worden geoptimaliseerd voor een grote verscheidenheid aan zeeftoepassingen.

Hoog-frequent zeefmachine

De enkeldeks trilzeef heeft verschillende toepassingen, bijvoorbeeld in de voedingsmiddelenindustrie, chemische industrie, diervoederindustrie, mouterijen enz. Alle soorten bulkproducten zoals poeders, pellets, extrudaten kunnen worden gescheiden in 2 componenten met aangrenzende afmetingen; grof en fijn. De machine is zeer goed toegankelijk voor reiniging, en zeefdek wissel kan in < 60 sec uitgevoerd worden. 

Zeefmachine

Toepassing
De enkeldeks en dubbeldeks zeefmachines zijn ontworpen voor het uitzeven van producten voor diverse toepassingen. Met de enkeldeks kunnen 2 fracties uitgezeefd worden, t.w. grof en fijn. Met de dubbeldeks zeefmachine kunnen 3 fracties uitgezeefd worden, t.w. grof middel en fijn. Er zijn een veelvoud aan zeefperforaties beschikbaar voor de verschillende toepassingen.

Cascade magneet

Toepassing
De 3-traps cascade magneet is ontworpen voor het verwijderen van ijzerdeeltjes uit continue productstromen van droge losgestorte grondstoffen. Hierdoor kunnen beschadigingen aan de achterliggende transporten en machines worden voorkomen.

Trommelreiniger

Toepassing
De trommelreiniger is ontworpen voor het verwijderen van grove verontreinigingen zoals steen, hout, ijzer e.d. bij de inname van droge losgestorte grondstoffen. Hierdoor kunnen beschadigingen aan de achterliggende transporten en machines worden voorkomen.