Filters - Pneumatisch transport

Het “Clean-Air” filter programma is zeer uitgebreid en compleet. Het is geheel ontworpen door Poeth en word geheel in de eigen fabriek gebouwd. Ons filter programma gaat van zeer kleine spot filter van 1,4m2 tot modulair opgezette filtersystemen tot 960m2. In sommige situaties kunnen deze nog uitgebreid worden.

Naast de losse filters levert Poeth ook pneumatisch transportsystemen , zowel lean als dense phase systemen. 

Cyclonerend slangenfilter

Toepassing
Het cycloonerend filter is ontworpen voor centrale afzuiging van grote tot zeer grote installaties welke moeilijke stoffige materialen zoals vettige en/of vochtige producten verwerken of transporteren.

Recipient mappenfilter / receiver

De recipiënt filter is ontworpen voor het afscheiden van grondstoffen bij zuiginstallaties, bulkauto ontvangsten e.d.

Puntfilter

Het puntfilter is ontworpen voor directe afzuiging van transporteurs en machines welke stoffige materialen verwerken of transporteren. De puntfilters zijn inzetbaar voor vele toepassingen.

Kast-unit filter

Toepassing
Het kast unit filter is ontworpen voor centrale afzuiging van grote tot zeer grote installaties welke stoffige materialen verwerken of transporteren. De kast unit filters zijn inzetbaar voor grote complexe productie processen.

Filter-unit met ventilator

Toepassing
Het kast unit filter is ontworpen voor centrale afzuiging van installaties welke stoffige materialen verwerken of transporteren zoals b.v. afzakmachines. 

Pneumatisch transport

Toepassing

Pneumatisch transport is het proces waarbij lucht wordt gebruikt om bulkmaterialen van het ene punt naar het andere te verplaatsen. Wij hebben de mogelijkheid om via Lean Phase of Dense Phase te transporteren

Insteekfilter

Toepassing
Het insteekfilter is ontworpen voor directe of indirecte afzuiging van machines en installaties welke stoffige materialen verwerken of transporteren. De insteekfilters zijn inzetbaar voor vele toepassingen.