Transport

Standaard transport systemen voor het transporteren, beladen en uitdragen van diverse producten voor zowel horizontaal als verticaal transport of een combinatie van beiden. Ook kunnen we onze transporteurs aanpassen aan de bestaande situatie of aan de wensen van de klant. Poeth is steeds op zoek naar technologische vernieuwingen om een optimaal rendement voor onze machines te bereiken.

Transport Conveying

Z-Bandtransporteur

Toepassing
De Z-Belt Conveyor (ook wel de Z-bandtransporteur genoemd) is ontworpen voor het transporteren van droge losgestorte producten. Hij kan worden toegepast voor zowel horizontaal en schuin oplopend transport of een combinatie van horizontaal en schuin transport.

Luchtbandtransporteur

Toepassing
De luchtbandtransporteur (Airconveyor) is ontworpen voor het restloos transporteren van droge losgestorte producten. Hij kan worden toegepast voor zowel horizontaal en schuinsoplopend transport. De luchtbandtransporteur (Airconveyor) is bovendien uitermate geschikt voor het overbruggen van grote afstanden waarbij beschadiging en ontmenging van het product tot een minimum wordt beperkt. De speciale constructie van deze luchtbandtransporteur (Airconveyor) zorgt voor een laag energiegebruik en lage onderhoudskosten.

Bandtransporteur

Toepassing
De bandtransporteur is ontworpen voor het restloos transporteren van droge losgestorte producten. Hij kan worden toegepast voor zowel horizontaal en schuinsoplopend transport. De bandtransporteur is bovendien uitermate geschikt voor het overbruggen van grote afstanden waarbij beschadiging en ontmenging van het product tot een minimum wordt beperkt.

Elevator

Toepassing
De “High Capacity” bekerelevator is ontworpen voor het verticaal transporteren van droge losgestorte producten. De elevator is geschikt voor capaciteiten tot ca. 600m3.

Transportschroef

Toepassing
De transportschroef is ontworpen voor het transporteren van droge losgestorte producten. Hij kan worden toegepast voor zowel horizontaal, schuinsoplopend en verticaal transport. De transportschroef is zeer geschikt voor het uitdragen en doseren uit bunkers en silo’s.

Segmenttransporteur

Toepassing
De segmenttransporteur is ontworpen voor het restloos transporteren van droge losgestorte producten. Hij kan worden toegepast voor zowel horizontaal en schuinsoplopend transport.

Z-Conveyor / Z-Kettingtransporteur

Toepassing
De Z-Conveyor ook wel de Z-kettingtransporteur is ontworpen voor het transporteren van droge losgestorte producten. Hij kan worden toegepast voor zowel horizontaal en schuinsoplopend transport of een combinatie van horizontaal en schuin transport.

Kettingtransporteur

Toepassing

De Kettingtransporteur is ontworpen voor het transporteren van droge losgestorte producten. Hij kan worden toegepast voor zowel horizontaal en schuinsoplopend transport. De kettingtransporteur is bovendien uitstekend toepasbaar als verdeeltransport voor siloblokken.

Pneumatisch transport

Toepassing
Pneumatisch transport is het proces waarbij lucht wordt gebruikt om bulkmaterialen van het ene punt naar het andere te verplaatsen.
We beschikken over de mogelijkheid om via lean phase of dense phase te transporteren.

Poeth Z-Bandtransporteur Type: BCZ

Poeth Luchtbandtransporteur Type: ASB

ASB400 ASB500 ASB650 ASB800 ASB1000 ASB1200 ASB1400

Poeth Bandtransporteur Type: BCT

Poeth bekerelevator Type: BE

BE3010 BE4013 BE5018 BE6028 BE7033 BE6228 BE7237

Poeth Transportschroef Type: SC / SB

SC15 SC20 SC25 SC30 SC35 SC40 SC50 SC60

Poeth Segmenttransporteur Type: FC

FC20 FC25 FC30 FC40 FC50 FC60

Poeth Z-Conveyor / Z-Kettingtransporteur Type: FS

FS2020 FS3030 FS4040 FS5040 FS6040 FS6050 FS8050

Poeth Kettingtransporteur Type: CT

CT2506 CT3206 CT3208 CT4008 CT5008 CT6008 CT6010 CT8210

Poeth Pneumatisch transport

Poeth Z-Conveyor